van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Met ons kunt u bouwen:

Werken bij Van de Pol Vacatures, vakantiewerk en stages bij Van de Pol

VERKOPER BINNENDIENST IJZERWAREN

(40 uur)

Ben jij de enthousiaste ervaren verkoper binnendienst ijzerwaren die verstand heeft van bouwmaterialen ijzerwaren en gereedschappen?

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verantwoordelijk voor het succesvol verwerken van telefonische bestellingen. Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
  • Je bent een belangrijke spil in het logistieke proces, wat inhoudt dat je zorgt dat de klant de juiste producten, op de afgesproken tijd en locatie ontvangt.
  • Indien de klant problemen ondervindt, ben jij de aangewezen persoon om deze op te lossen.
  • Je bent verantwoordelijk voor uitwerken van offerteaanvragen van klanten of krijgt opdracht van een vertegenwoordiger om een offerte op te stellen.
Download functie omschrijving


ORDERPICKERS

VANAF 16 jaar

vestiging in Kootwijkerbroek

Wil je graag iets bijverdienen en heb je nog een of twee avonden in de week vrij? Voor onze locatie in Kootwijkerbroek zoeken we orderpickers op oproepbasis.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Orderpickers verzamelen orders en zetten deze orders in de avond klaar.
Download functie omschrijving


MET ONS KUN JE BOUWEN!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 80 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

INTERESSE?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: Van de Pol Hout en Bouwmaterialen B.V. T.a.v. Onno Prins Postbus 348, 3770 AH Barneveld of mail naar: o.prins@vandepol.info

open sollicitatie

Het ook mogelijk een open sollicitatie te sturen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Onno Prins (0342-441 010) of mail naar o.prins@vandepol.info

 


Voor medewerkers