van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Milieu

Van de Pol vindt het belangrijk om bij al haar activiteiten rekening te houden met het milieu. Er zijn al veel maatregelen genomen om het milieu te sparen. Zo wordt afval nauwkeurig gescheiden zodat dit op een verantwoorde manier verwerkt kan worden. 

Buitendienstmedewerkers van Van de Pol rijden in een Opel Ampera. Deze volledig elektrische auto's zijn verkozen tot 'Auto van het Jaar 2012'. Bij de vestiging in Kootwijkerbroek zijn twee oplaadpunten gerealiseerd om dergelijke auto's op te laden. Bezoekers kunnen kosteloos gebruik maken van de oplaadpunten bij Van de Pol. 

Ook wordt er aandacht besteed aan de manier van transporteren.Chauffeurs worden gestimuleerd veilig en zuinig te rijden. Orders en bestelling worden verzameld en zoveel mogelijk gecombineerd. Zo worden voertuigen optimaal beladen  Ook het gebruik van alternatieve (schonere) brandstof verlaagd de uitstoot van fijnstof en CO2. Zuinige transportmiddelen en vermindering van kilometers door efficiënter vervoer besparen kosten en zorgen voor minder uitstoot. 

Er wordt zoveel mogelijk digitaal gewerkt. Facturen worden als dat mogelijk is digitaal verstuurd en ook stimuleren wij onze leveranciers zoveel mogelijk digitaal te werken.


Voor medewerkers