van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

mvo
mvo
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij veel bedrijven op de agenda staat. Hoe kan een onderneming een bijdrage leveren aan de maatschappij waarin wij allen samenleven en werken? Hoe kan door een goede visie en een helder beleid aan duurzaamheid worden gewerkt?

Van de Pol wil een bijdrage leveren aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Van de Pol geeft op vier onderdelen invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Van de Pol verwacht van haar medewerkers dat ze op alle fronten verantwoord bezig zijn. Dit is al mogelijk door gewoontes te veranderen en bewustwording met verantwoord ondernemen te stimuleren. Ook begrijpen wij heel goed dat je alleen verantwoordelijke medewerkers krijgt als het management van de onderneming de medewerkers op een respectvolle en verantwoordelijke manier behandelt. 

Relaties
Richting onze relaties willen we de MVO- boodschap uitdragen. Van de Pol zal in uiting naar relaties zoveel mogelijk digitaal doen. Crediteuren worden gestimuleerd digitaal aan Van de Pol te factureren. Hiermee wordt veel papier bespaard. Zo willen wij leveranciers stimuleren om zelf ook deze weg in te slaan. Ook de distributie van alle diensten en producten zal zoveel mogelijk digitaal plaatsvinden

Bij Van de Pol zijn al veel maatregelen genomen om het milieu te sparen. Zo wordt afval nauwkeurig gescheiden en wordt er zoveel mogelijk digitaal gewerkt.
Onze buitendienstmedewerkers rijden volledig elektrisch met een Opel Ampera. Deze auto is verkozen tot Auto van het jaar 2012. Tevens zijn er bij Van de Pol in Kootwijkerbroek twee laadpunten voor dergelijke auto's gerealiseerd. Bezoekers kunnen hier tijdens openingstijden kosteloos gebruik van maken. 
De manier van transporteren verdient ook aandacht. Van de Pol bestelt zoveel als mogelijk tegelijkertijd bij haar leveranciers. Door de voertuigen optimaal te beladen, de kortste routes te rijden en vanuit het bedrijf de leveringen zoveel mogelijk te combineren komt dit verder tot uiting. 

Sinds jaar en dag presenteert Van de Pol zich als sponsor. Vanuit deze betrokkenheid ondersteunt Van de Pol Regionaal veel activiteiten op maatschappelijk en sportgebied. 
Sport ontwikkelt talenten. Men leert dat zonder samenwerking nooit iets moois kan ontstaan. Dit is wat wij bij Van de Pol ook dagelijks proberen te doen met onze medewerkers en in samenwerking met onze relaties. 

Voor medewerkers