van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Met ons kunt u bouwen:

Bedrijfsprofiel + LEVERINGSWOORWAARDEN

Jan Dirk van de Pol aan het woord
Jan Dirk van de Pol aan het woord

Bij Van de Pol kunt u terecht voor alle denkbare materialen die in de bouw worden gebruikt. In ons magazijn in Kootwijkerbroek en Amersfoort vindt u vrijwel alle soorten materialen die u nodig heeft bij het bouwen. Bovendien beschikken wij over actuele vakkennis om een goed advies over toepassingsmogelijkheden en technische voorschriften te geven.  

Voor maatwerk kunt u gebruik maken van ons netwerk van fabrikanten. De materialen worden volgens uw specificatie op maat aangeleverd. In de showrooms in Kootwijkerbroek kunt u terecht voor stenen, dakpannen, deuren, deurbeslag, vensterbanken, vloeren, complete keukens en badkamers. Dit biedt de mogelijkheid om op één adres uw keuze te maken voor een complete woning. 

In ons pand in Amersfoort kunt u diverse materialen afhalen voor het bouwen en afbouwen van uw gebouw. Sinds april 2012 is Van de Pol Amersfoort een Probin vestiging. De vestiging beschikt over een grote shop voor ijzerwaren en gereedschappen. Van de Pol Hout en Bouwmaterialen en Probin Amersfoort vormen op dit adres een sterke twee-eenheid. 

In maart 2013 opende het Bouw Inspiratie Centrum haar deuren. Het Bouw Inspiratie Centrum is de showroom in Amersfoort. Dit bouwinspiratiecentrum is het keuzecentrum voor exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Voor keukens en sanitair blijft u aangewezen op onze vestiging in Kootwijkerbroek. 

Van de Pol beschikt over een eigen bezorgdienst. Dagelijks wordt er bezorgd in Midden-Nederland.

ONZE LEVERINGSVOORWAARDEN:Voor medewerkers