van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Met ons kunt u bouwen:

Historie

De klantgerichte filosofie van Van de Pol is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ongeveer vijftig jaar geleden was Job van de Pol grondlegger van Van de Pol Hout en Bouwmaterialen. Al snel was hem duidelijk dat luisteren naar de klant de basis van zijn bedrijfsvoering zou worden. In de ruim vijftig jaar dat het bedrijf nu bestaat is daar geen verandering in gekomen. Het is een fundament waaraan de organisatie haar continuïteit ontleent en waarop de plannen voor de toekomst worden gebaseerd.

Onder leiding van Jan-Dirk van de Pol is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevend aanbieder van A-merk bouwproducten. Naast continuïteit zijn flexibiliteit, kwaliteit en partnership de pijlers waarop de onderneming rust. Van de Pol houdt dan ook als vanzelfsprekend de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Alleen zo kan Van de Pol met u meegroeien. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst willen wij u op maat van dienst zijn. Een team van ruim 70 gemotiveerde medewerkers staat dagelijks voor u klaar met als credo 'Met ons kunt u bouwen'. 

In maart 2011 heeft Van de Pol het bedrijf Harbers IJzerwaren en Gereedschappen uit Amersfoort overgenomen. Op bedrijventerrein Calveen (Amersfoort-Noord) is 3400 vierkante meter bedrijfsvloer ingericht, waarvan 900 meter als shop. Net als in de vestigingen in Kootwijkerbroek voert Van de Pol hier een breed assortiment, overigens met een specialisme op het gebied van ijzerwaren. In de Amersfoort-vestiging is alles verkrijgbaar. Voor Keukens, Tegels en Sanitair blijft de klant aangewezen op Kootwijkerbroek. 

Vanaf april 2012 is Van de Pol Amersfoort ook een Probin vestiging. Voor Probin gelden gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines als voornaamste productgroep. 

Het Bouw Inspiratie Centrum opende in maart 2013 haar deuren. Deze showroom presenteert exterieur, deur en interieur, duurzaam bouwen en veilig- en comfortabel wonen. Het Bouw Inspiratie Centrum is gevestigd naast Probin Van de Pol in Amersfoort. Voor medewerkers