van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Met ons kunt u bouwen:

Werken bij Van de Pol Vacatures, vakantiewerk en stages bij Van de Pol

ORDERPICKERS

VANAF 16 jaar

vestiging in Kootwijkerbroek

Wil je graag iets bijverdienen en heb je nog een of twee avonden in de week vrij? Voor onze locatie in Kootwijkerbroek zoeken we orderpickers op oproepbasis.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Orderpickers verzamelen orders en zetten deze orders in de avond klaar.
Download functie omschrijving


MET ONS KUN JE BOUWEN!

Met vestigingen in Kootwijkerbroek en Amersfoort, zo’n 80 medewerkers en ruim 50 jaar ervaring is Van de Pol uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van hout- en bouwmaterialen in Midden-Nederland. Van de Pol ademt de warmte van een familiebedrijf; onze werknemers letten niet op de klok, maar op elkaar. Als team helpen we elkaar waar nodig, van directiekamer tot magazijn. Dus soms spring je even bij en stropen we allemaal de mouwen op. Bij Van de Pol doen we het samen en is iedereen even belangrijk!

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Een afwisselende, zelfstandige baan met een goed salaris waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt in een informeel team dat veel waarde hecht aan onderlinge samenwerking. Van de Pol heeft prima secundaire voorwaarden en een ruim budget voor opleidingen en trainingen.

INTERESSE?

Wil jij ook samen met ons bouwen? Stuur je sollicitatie met CV dan naar: Van de Pol Hout en Bouwmaterialen B.V. T.a.v. Onno Prins Postbus 348, 3770 AH Barneveld of mail naar: o.prins@vandepol.info

open sollicitatie

Het ook mogelijk een open sollicitatie te sturen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Onno Prins (0342-441 010) of mail naar o.prins@vandepol.info

 


Voor medewerkers