van de Pol

keukens, tegels en sanitair

van de Pol

hout en bouwmaterialen

Probin

Professionals voor bouw en industrie

Met ons kunt u bouwen:

Werken bij Van de Pol Vacatures, vakantiewerk en stages bij Van de Pol

VERKOPER BOUWMATERIALEN

vestiging in Amersfoort

Word jij onze enthousiaste ervaren verkoper bouwmaterialen voor onze vestiging in Amersfoort? Als bouwmaterialenspecialist ben je het aanspreekpunt bij afspraken met opdrachtgevers, aannemers en architecten. Je adviseert particuliere klanten, opdrachtgevers, bouwbedrijven en architecten op het gebied van algemene en ruwe bouwmaterialen en voorziet de klant van de juiste informatie. Je draagt zorg voor het gehele ordertraject van het maken van de offerte tot en met de aftersales. Naast de verkoop van onze producten houd jij je ook bezig met de inkoop hiervan.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Verantwoordelijk voor de verkoop aan klanten die ons Bouw Inspiratie Centrum bezoeken.
  • Daarbij weet je hoe je in kunt spelen op de behoeften van de klant en weet je hier op een actieve wijze naar te handelen.
  • Je bent een belangrijke spil in het logistieke proces, wat inhoudt dat je zorgt dat de klant de juiste producten, op de afgesproken tijd en locatie ontvangt.
  • Indien de klant problemen ondervindt, ben jij de aangewezen persoon om deze op te lossen.
  • Je bent verantwoordelijk voor uitwerken en opvolgen van offerte aanvragen van klanten of krijgt opdracht van een vertegenwoordiger om een offerte op te stellen.
Download functie omschrijvingVoor medewerkers